Twee nieuwe collega’s

We mochten de afgelopen maanden twee nieuwe collega’s verwelkomen! Sinds november werkt Laura May (links) als beleids- en communicatiemedewerker en in februari startte An De Kock (rechst) als beleidsmedewerker. An is de opvolgster van Arne Aerts, van wie we in tussentijd afscheid namen. Arne was van in het begin bij ICES betrokken en we willen hem dan ook heel erg bedanken voor zijn jarenlange inzet!

Als opvolgster van Arne zal An zal het thema grensoverschrijdend gedrag verder opvolgen. Daarnaast zal ze instaan voor de organisatie van onze opleidingen en voor de beleidsondersteuning van federaties en sportclubs. An behaalde een master LO & Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven en heeft jarenlange ervaring als CSR coördinator bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Eerder werkte ze als onderzoeksmedewerker aan de KU Leuven en als projectmedewerker voor de Football+ Foundation. Ze deed ook een professionele stage van zes maanden bij UEFA.

ID-kit An:

– favoriete sport: Thaiboks, hardlopen, snowboarden

– klein gelukje: Een lekker stuk Cote d’ôr chocolade (noir met truffel)

– ik hou van: volledig uit de bol gaan tijdens het dansen in een toffe verkleedoutfit en Harry Potter boeken

Contactan@ethischsporten.be

Laura startte in november bij ICES en is verantwoordelijk voor de communicatie. Je zag misschien al enkele sociale media-posts van haar hand verschijnen. Daarnaast werkt ze als beleidsmedewerker rond de thema’s gender en seksuele diversiteit, pesten en impact op het hoofd. Laura behaalde in 2020 een doctoraat in de geschiedenis/sociologie en volgde eerder de minor Gender en Diversiteit aan de Universiteit Gent.

ID-kit Laura

– favoriete sport: voetbal, volleybal, wandelen

– klein gelukje: een regenboog spotten, het geluid van een bal op de deklat

– ik hou van: bloemen plukken op de zelfplukweide, foto’s trekken en bewerken, mooi grafisch ontwerp.

Contactlaura@ethischsporten.be