SPORTOUDERS TOOLBOX

Sportouders: speelse gespreksstarter voor trainers en ouders

Met deze interactieve toolbox maak je het thema sportouders in de sportclub bespreekbaar voor zowel ouders als trainers. Om kinderen zich optimaal te laten amuseren en ontwikkelen in de sportclub is het belangrijk dat trainers en ouders elkaar goed begrijpen. En dat begint bij een goed gesprek.

Daarom zitten er in deze box 20 situatiekaarten recht uit de praktijk, herkenbaar en laagdrempelig. De ideale aanleiding om in gesprek te gaan en elkaars perspectieven te leren kennen. Wat denkt de trainer hiervan? En wat de ouder? Wat is voor de ene belangrijk? Wat kan voor de andere een oplossing zijn? De box bestaat uit 10 stellingenkaarten en 10 situatiekaarten.

De toolbox kan je nu bestellen in onze webshop.

Je kan ook de bijscholing rond de toolbox hier aanvragen.

De online infosessie rond de toolbox en de bijscholing kan je hier bekijken.

Om jullie te helpen om aan de slag te gaan met de toolbox voorzien we ook een korte online train-de-trainer. Aan de hand van vier korte filmpjes ontdek je hoe je de toolbox binnen jouw sportclub kan gebruiken. Klik op de afbeelding van de video die je wil bekijken. Om zelf aan de slag te gaan in jouw sportclub kan je ook gebruik maken van onze presentatie, die vind je hier.