Grenswijs.be meer dan een informatieve website over grensoverschrijdend gedrag!

Omgaan met grensoverschrijdend gedrag in de sport is niet zo simpel. Via grenswijs.be kan je aan de hand van het grenswijssysteem de ernst inschatten van 17 sportspecifieke situaties en een reactie bepalen. Je ontdekt ook tips en adviezen van ICES en onze partners. Ga meteen aan de slag!

Sensoa, Pimento en Icoba lanceerden in april 2021 grenswijs.be. Een interactieve website waarmee je je eigen beleidsplan rond grensoverschrijdend gedrag kan opmaken en ook leert om grensoverschrijdende situaties in te schatten en een goede reactie te bepalen.

Op grenswijs.be vind je nu ook 17 sportspecifieke cases rond fysiek, psychisch en seksueel grensoverschrijdend gedrag die ICES uitwerkte voor de sportsector. Doorloop de oefeningen: Is dit over de grens? Hoe schat je de situatie in? en Hoe reageer jij? en vergelijk jouw antwoord met die van experten. Dit allemaal gratis!

Ben je een clubbestuurder, trainer, Club-API of Federatie-API? Ga dan snel naar www.grenswijs.be en leer hoe jij nog beter om kan gaan met grensoverschrijdend gedrag in jouw sport!